PUUTARHAPALSTA − Puutarhaihmisen mainio ohjesivusto

PUUTARHANHOITO PUUTARHASUUNNITTELU KIRJAVINKIT RAKENNA ITSE

Adventtikynttelikkö

Kynttilän sytyttäminen kullekin adventille on mukava perinne. Neljäntenä adventtina kaikki neljä kynttilää palavat ja joulu alkaa jo olla ovella. Kynttelikön voi tehdä itse niistä koristeista tai luonnonmateriaaleista, jotka omaa silmää eniten miellyttävät.

Alustaksi kelpaa mikä tahansa pitkulainen astia. Laita pohjalle vaahtomuovia tai oasis-sientä, joka on tarkoitettu kukka-asetelmiin. Laita kynttilöille pidikkeet, joiden piikit työnnetään tukevasti alustaan. Sitten alusmateriaali peitetään sammalella, oljilla tai muulla materiaalilla. Muista, että moni luonnonmateriaali on syttyvää. Älä koskaan jätä kynttelikköä palamaan huoneeseen, josta poistut.

Kuvan asetelmaan laitoin pinnalle ensin heinää ja sen päälle pitsikukkasia. Viimeistele kynttelikkö esimerkiksi pienillä olkipukeilla, marjatertuilla ja muulla kauniilla rekvisiitalla.

 

 
Nettikauppa Käsityökauppa Blogi  

Pysy kanavalla

 Lähetä sähköpostia

 Tykkää facebook-sivusta

 Seuraa inspiraatiokuvia  pinterestissä
 Puutarhapalstaelämää  instagramissa

 

Tiedot

Osoite:
Ahvensaarentie 59
21660 Nauvo

Puhelin:
050 4012590

Mainosta

Copyright

© Saila Routio

Ihanaa jos innostut jakamaan vinkkejä! Lupaa kuvien pinnaukseen tai parin kuvan kopiointiin ei tarvita, kunhan niissä näkyvät mahdolliset vesileimat ja kuvan lähde mainitaan. Älä kopioi kokonaisia artikkeleita.

Palaa sivun alkuun